Bosch Car Service: Huollamme kaiken merkkiset autot

Huollattamalla autosi säännöllisesti pääset turvallisesti perille ja sen arvokin säilyy paremmin. Korjaukset ja huollot voit teettää meillä ilman että valmistajan takuu raukeaa.

Tämä linkki vie BoschCarService-varaussivulle. Jos haluat käyttää Keuruun Auton omaa varauslomaketta (vanha&tuttu) niin käytä etusivun linkkiä!

Korkeatasoinen tekninen osaaminen

Bosch Car Service on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukasta asiakaspalvelua ja asiantuntevaa teknistä tukea.

Robert Bosch Oy: ”Laadunvalvontajärjestelmämme takaa erinomaiset laatustandardit kaikissa Bosch Car Service -korjaamoissa. Yhtiön perustaja Robert Bosch pyrki aina löytämään parannuksia. Hänen laatumottonsa on edelleen liikkeellepaneva voimamme: ”Vain jatkuva parannus takaa huippulaadun.””

Laatuhuoltoa autollesi

Bosch Car Service on itsenäisten korjaamoiden verkosto, joka tarjoaa korkealaatuista ajoneuvojen huoltoa, kunnossapitoa ja korjauksia kaikille merkeille ja malleille. Takaamme edullisen laadun, johon voit luottaa.

Bosch Car Service on yksi maailman laajimmista riippumattomista korjaamoketjuista. Kansainvälisessä palveluverkostossamme on yli 15 000 valtuutettua korjaamoa 150 maassa.

Laaja asiantuntijapalveluiden valikoimamme kattaa kaiken autoon tarvittavan katsastuksesta, huollosta ja korjauksista aina kustomoituihin jälkiasennuksiin. Takaamme valmistajan takuun säilymisen kaikilla automerkeillä.

Yli 100 vuotta Bosch Car Serviceä

Vuodesta 1921 Bosch Car Service on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista korjaamoverkostoista.